На Луганщині загарбники будують оборонні споруди і продовжують виловлювати чоловіків на вулицях

На Луганщині загарбники будують оборонні споруди і продовжують виловлювати чоловіків на вулицях

Укрінформ
Біля населених пунктів на західних околицях Луганщини ведуться роботи з облаштування оборонних позицій і прибуття військової техніки, але бракує особового складу.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Скупчення техніки ворога спостерігаються майже в усіх населених пунктах поблизу адмінмежі Луганщини, але через брак особового складу виловлювання чоловіків на вулицях міст продовжується. Навіть у вихідні в Луганську, Сорокиному, Довжанську, Ровеньках, Антрациті, Хрустальному та інших містах військові рф продовжують виловлювати чоловіків», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що через відсутність інтернету місцеве населення майже не володіє поточною інформацією на фронті. Тому окупанти не втрачають можливості маніпулювати громадською думкою.

«Утім, при настільки значних втратах їм вдається лише приховати точну кількість загиблих. Переповнені лікарні і морги місцеві жителі бачать щодня. Тому й їде нова, подекуди не зовсім нова, техніка з росії, і триває примусова мобілізація чоловіків Луганщини», - інформує ОВА.

Читайте також: Тепла у будинках Луганщини не буде, навіть якщо її деокупують найближчим часом - Гайдай

Як повідомлялось, після блискавичної операції зі звільнення Харківщини ЗСУ вийшла на адміністративну межу Луганської області. Продовжується наступ у східному напрямку і з боку Донеччини. Це спричинило спочатку втечу загарбників і колаборантів, але останніми днями вони починають повертатись і рити окопи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-