На Харківщині поліція забезпечує порядок на шести напрямках деокупації

На Харківщині поліція забезпечує порядок на шести напрямках деокупації

Укрінформ
У Харківській області поліцейські забезпечують порядок на шести напрямках деокупації - Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому та Вовчанському.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ, передає Укрінформ.

«Відновили роботу підрозділи поліції на звільнених територіях. Співробітниками поліції забезпечується публічна безпека та порядок на 6 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому та Вовчанському», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За тиждень з Харківщини евакуювали понад 1,5 тисячі мешканців

На цих територіях тривають і роботи з обстеження та розмінування населених пунктів. Так, працівники вибухотехнічної служби Нацполіції з початком деокупаційних заходів обстежили територію загальною площею майже 259 гектарів, вилучено 6307 вибухонебезпечних предметів, знищено 86 ВНП.

Слідчі підрозділи Нацполіції здійснюють і заходи реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Загалом із початку деокупаційних заходів у Харківській області зареєстровано 204 воєнних злочини.

Читайте також: У звільнених громадах Харківщини розгорнуть мобільні шпиталі - Ляшко

За минулу добу поліція Харківщини відреагувала на 1717 повідомлень, які надійшли на спецлінію 102.

Так, за добу особовий склад ГУНП у Харківській області за підозрою у причетності до ДРГ та проведенні пропагандистської діяльності доставив до територіальних підрозділів для перевірки 9 осіб. А на блокпостах правоохоронці разом із військовими перевірили 2800 транспортних засобів.

Читайте також: Ми встановимо особи всіх, хто приніс звірство з рф на українську землю – Президент

Як повідомляв Укрінформ, у Козачій Лопані на Харківщині прокурори провели огляд приміщення «народної міліції», де російські загарбники катували людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-