Меру Чернігова вручили адмінпротокол щодо конфлікту інтересів

Меру Чернігова вручили адмінпротокол щодо конфлікту інтересів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції вручило меру Чернігова  Владиславу Атрошенку адміністративний протокол щодо конфлікту інтересів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

"За матеріалами Державного бюро розслідувань Національне агентство з питань запобігання корупції вручило меру Чернігова адміністративний протокол, який стосується конфлікту інтересів", - ідеться у повідомленні.

Працівники ДБР виявили, що міський голова Чернігова надав вказівку своєму водієві вивезти за кордон автомобіль, який належить його дружині. Це становило його приватний інтерес згідно з ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

Читайте також: Мер Чернігова звернувся до Зеленського: Мене намагаються усунути від управління містом

"При цьому водію мера для цього оформили відрядження та виділили з бюджету кошти, у тому числі, і на бензин", - зазначили в ДБР.

Як повідомляв Укрінформ, колишньому державному секретарю Міністерства закордонних справ України, який через службову недбалість допустив збитки державного бюджету у сумі 3,2 мільйона гривень, повідомили про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-