Мер Чернігова звернувся до Зеленського: Мене намагаються усунути від управління містом

Мер Чернігова звернувся до Зеленського: Мене намагаються усунути від управління містом

Відео
Укрінформ
Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко публічно звернувся до Президента, мер заявляє, що його хочуть усунути від управління містом.

Про це він сказав у своєму зверненні на Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Це перше моє публічне звернення до Вас, як до лідера країни. Як до Верховного головнокомандувача. Як до людини, яка власним прикладом показала мужність, незламність та єдність всього українського народу... Сьогодні, мене, міського голову, Ваші підлеглі намагаються усунути від управління містом та поставити свою людину шляхом призначення військової адміністрації в Чернігові», - заявив міський голова.

Атрошенко згадує в цьому контексті «заборону візитів за кордон за коштами на відновлення міста, «привіти» через силовиків, інформаційні атаки, блокування роботи». Мер вважає, що ці дії шкодять, перш за все, Чернігову та Україні.

Мер Чернігова просить президента втрутитися в ситуацію і підтримати місто і його голову, він закликає центральну та місцеву владу працювати разом проти ворога, а не один проти одного.

Читайте також: Польський Жешув підписав партнерську угоду з Черніговом

Як повідомляли ЗМІ, на початку липня міського голову Чернігова вже вдруге після повномасштабного вторгнення РФ не випустили за кордон – на цей раз він їхав на Конференцію з питань відновлення України у швейцарському Лугано на запрошення швейцарської сторони.

Фото: chernigiv-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-