Прокурори вилучили докази функціонування псевдополіції в Ізюмі

Прокурори вилучили докази функціонування псевдополіції в Ізюмі

Фото
Укрінформ
У місті Ізюм Харківської області прокурори вилучили докази функціонування псевдополіції, створеної представниками російської федерації під час захоплення населеного пункту.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє в Телеграмі.

Зазначається, що сьогодні, 14 вересня, прокурори Харківської обласної прокуратури в межах кримінального провадження за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України), провели обшуки у створеному загарбниками псевдовідділі поліції.

Під час обшуків, зокрема, були вилучені книги обліку чергування так званих "поліціянтів", списки осіб, які займали фейкові посади, матеріали звернення громадян щодо вчинення злочину до псевдополіції, нормативно-правові акти рф, печатки та штампи російського зразка.

Читайте також: Тимчасово захопленими залишаються близько 6% території Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства оборони України, з 6 вересня в Харківській області від російських загарбників звільнені близько 8500 квадратних кілометрів території та близько 388 населених пунктів.

14 вересня Президент України Володимир Зеленський відвідав визволене місто Ізюм, де взяв участь у церемонії підняття Державного Прапора України, а також привітав бійців-визволителів.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-