У двох районах Харкова частково немає електроенергії

У двох районах Харкова частково немає електроенергії

Укрінформ
У Харкові після російських обстрілів і виходу з ладу резервної лінії енергозабезпечення частково ще відсутня електроенергія у двох районах міста.

Про це повідомив в ефірі марафону «Єдині новини» Харківський міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

«На сьогодні частково залишаються не підключеними до електроенергії два райони – це Холодногірський і Новобаварський. Але електрики обіцяють нам до п’ятниці, максимум до суботи, подати електроенергію», - сказав Терехов.

Він зауважив, що енергетики працюють цілодобово, але після таких пошкоджень мереж ситуація складна, однак контрольована.

Загалом у місті є світло, водопостачання, ходить наземний громадський електротранспорт і функціонує метро.

«Ніякої паніки в місті немає й не було. Навпаки. Всі сконцентровані, зібрані, всі розуміють, що триває війна», - сказав Терехов.

Читайте також: Українці будуть забезпечені електрикою за всіх сценаріїв опалювального сезону - Укренерго

Як повідомлялося, внаслідок масованих ударів рф 11 вересня було знеструмлено 40 підстанцій різної напруги; загинули четверо енергетиків. Без електропостачання на деякий час залишилися жителі Харківської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Сумської областей.

Електропостачання, поступово відновлене в Харкові та області, вдень 12 вересня після чергового обстрілу міста знову зникло. Енергетики також його поступово відновили. Однак уранці 13 вересня через вихід із ладу резервної лінії електроенергії не стало в Харкові та частині області.

Читайте також: Укренерго мобілізувало всі резерви для відновлення енергопостачання в Харкові

Станом на 12 годину 14 вересня, в Укренерго повідомили про відновлення двох магістральних ліній електропостачання Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-