Укренерго мобілізувало всі резерви для відновлення енергопостачання в Харкові

Укренерго мобілізувало всі резерви для відновлення енергопостачання в Харкові

Укрінформ
Для відновлення інфраструктури та надійності енергопостачання в Харкові та області мобілізовано всі резерви.

Про це в Фейсбуці повідомила пресслужба НЕК «Укренерго», передає Укрінформ.

«НЕК «Укренерго» мобілізувало всі наявні резерви для відновлення мережевої інфраструктури та надійності енергопостачання споживачів у Харківській області і самому Харкові. Роботи з відновлення енергетичних об’єктів, які постраждали від прямого влучання ворожих ракет, розпочалися вчора, 12 вересня, одразу після ліквідації пожеж на об’єктах», - ідеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що ремонтні бригади проводять огляди всіх ліній, від яких місто Харків отримує електроенергію, та розпочинають ремонтні роботи.

Читайте також: Удари по Харківській ТЕЦ-5 - це безумовний прояв тероризму росії - Подоляк

«Вони будуть виконані у найкоротший можливий термін», - запевнили в НЕК.

Як повідомляв Укрінформ, близько 13.15 у понеділок, 12 вересня, війська рф обстріляли Харків із РСЗВ «Ураган», після чого в місті зникла електроенергія. Мер Ігор Терехов поінформував, що були влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Поступово подачу електроенергії відновили майже в усіх районах. Однак уранці 13 вересня вийшла з ладу резервна лінія, яка живила населені пункти Харківщини.

У неділю, 11 вересня, російські війська завдали ракетних ударів по українських ТЕЦ, у результаті чого низка областей лишилися на деякий час без електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-