Нічні обстріли Миколаєва пошкодили 10 багатоповерхівок, 13 приватних будинків і дві школи

Нічні обстріли Миколаєва пошкодили 10 багатоповерхівок, 13 приватних будинків і дві школи

Фото
Укрінформ
У Миколаєві через обстріли минулої ночі зазнали руйнувань 10 багатоповерхівок та 13 приватних будинків, два навчальні заклади та ветеринарна клініка. 

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Олександр Сєнкевич, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні під нічний масований обстріл потрапили всі чотири райони міста. Загалом пошкоджень зазнали 13 приватних будинків та понад 10 багатоквартирних будинків, вибито більш як 250 вікон, пошкоджені балкони. У багатоповерхівці у Корабельному районі один під’їзд на 40 квартир є аварійним», - написав Сєнкевич.

За його словами, зараз звідти мешканці роз’їжджаються до своїх родичів та друзів. За потреби, місто надасть усім прихисток. Поліція забезпечить патрулювання біля цього будинку.

Читайте також: Військові рф можуть піти у наступ на окремих ділянках фронту на Миколаївщині – Кім

Пошкоджень зазнали й два навчальні заклади. В одному зруйнована частина будівлі, вибуховою хвилею та уламками винесло вікна і двері у решті приміщень. В іншому - вибуховою хвилею вибило вікна.

Також під обстріл потрапила ветеринарна лікарня. Там пробита опорна стіна, пошкоджений газопровід та електромережі, зруйновані вікна, двері, покрівля та огорожа.

Як повідомлялося, російські терористи обстріляли Миколаїв системами типу С-300. Двоє осіб загинули, ще трьох госпіталізували.

На сьогодні у Миколаєві вже пошкоджені близько 600 багатоповерхівок.

Фото: Олександр Сєнкевич, Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-