У Новій Каховці загарбники захопили майно енергетичної компанії та будівлю банку

У Новій Каховці загарбники захопили майно енергетичної компанії та будівлю банку

Укрінформ
На Херсонщині, у Новій Каховці, російські загарбники захопили майно енергетичної компанії, а у Херсоні - адмінприміщення банку з матеріальними активами вартістю понад півтора мільйона гривень та дитячу бібліотеку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У місті Нова Каховка представники окупаційної влади рф за силової підтримки озброєних військовослужбовців країни-агресора захопили будівлю, майстерні та бокси лінійної дільниці енергетичної компанії. Військові викрали матеріальні цінності вартістю понад пів мільйона гривень», - йдеться у повідомленні.

А вже в обласному центрі на вулиці Лавреньова військові рф захопили адміністративне приміщення банку з матеріальними активами вартістю понад півтора мільйона гривень.

У поліції повідомляють, що у Херсоні представники самопроголошеної влади та силових структур рф зламали вхідні двері та захопили приміщення обласної бібліотеки для дітей. Весь бібліотечний фонд, меблі, комп’ютерна та офісна техніка перейшли під контроль окупантів.

Читайте також: Сили оборони тиснуть ворога не лише на східному фронті, а й на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні представники самопроголошеної влади захопили два готелі в центрі, військові рф продовжують грабувати житло людей, майно вивозять на БТРах та КамАЗах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-