Кириленко вкотре закликав жителів Донеччини залишити область

Кириленко вкотре закликав жителів Донеччини залишити область

Фото
Укрінформ
На Донеччині загарбники вночі обстрілювали Авдіївку, Волноваський, Краматорський та Бахмутський райони, були влучання в школу, крамницю, спорткомплекс, сільгосппідприємство та приватні й багатоквартирний будинки.

Про це у Телеграмі повідомив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«У Волноваському районі під обстріл потрапила Пречистівка – одна людина поранена, пошкоджено будинок. В Авдіївці знову масований артобстріл під ранок – влучили у стару та центральну частини міста. Інформацію щодо постраждалих та пошкоджень встановлюємо…. У Мирнограді під обстріл потрапила одна зі шкіл – пошкоджено віконні блоки та частково покрівля. Інформації щодо постраждалих немає», - написав очільник області.

За його словами, в Очеретинській громаді снарядами пошкоджено щонайменше три житлові будинки, крамницю, адмінбудівлю та сільгосппідприємство у Новоселівці Першій.

У Краматорському районі російські загарбники завдали ударів по Краматорську та Миколаївці – пошкодили три будинки та спортивний комплекс, однак без жертв.

У Бахмутському районі зранку відбувся обстріл Торецька – пошкоджено один будинок, без постраждалих.

«Кожна ніч на Донеччині – неспокійна. Цивільні мають покинути область. Це – питання життя і смерті!», - наголосив Кириленко.

Він опублікував фотографії руйнувань з місця подій.

Читайте також: На Донеччині після запровадження обов’язкової евакуації виїхали понад 16 тисяч осіб

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру. За 13 вересня росіяни вбили п'ять мирних жителів Донеччини — у Бахмуті. Ще 16 людей зазнали поранень.

Фото: Телеграм Павла Кириленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-