На Луганщині росіяни відключили мобільний інтернет - Гайдай

На Луганщині росіяни відключили мобільний інтернет - Гайдай

Укрінформ
На території ОРЛО відключений мобільний інтернет за розпорядженням окупаційної адміністрації.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Окупаційна влада Луганщини продовжує стверджувати, що нібито на території регіону, або як вони кажуть «республіки», нічого загрозливого не відбувається. Тільки от про всяк випадок в області відключено мобільний Інтернет. Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади – для забезпечення обороноздатності і безпеки. Раніше вони на цих питаннях не акцентували уваги», - розповів Гайдай.

Він додав, що водночас черги на пунктах пропуску вже котрий день не меншають.

Читайте також: Загарбники повністю втекли з Кремінної на Луганщині – Гайдай

«Лише на ділянці траси Старобільськ – Луганськ відзначено близько трьохсот цивільних автомобілів, переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів – із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом російські військові», - зазначив очільник Луганщини.

Як повідомлялось, після вересневого контрнаступу на Харківському напрямку ЗСУ вийшли на кордон з росією, а також впритул наблизились до адміністративної межі Луганщини в районі Сватового і Кремінної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-