Укрпошта відновлює роботу у звільненій Балаклії

Укрпошта відновлює роботу у звільненій Балаклії

Фото, відео
Укрінформ
Пересувні відділення Укрпошти 13 вересня поїхали в Гракове та Балаклію Харківської області, де розпочали роботу на базі стаціонарних відділень, які працювали там до початку російської агресії.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі поштового оператора.

«Ми постійно підтримуємо зв’язок з військово-цивільною адміністрацією області і чекаємо на інформацію, коли можна буде відновити доставку пошти та пенсій в інші звільнені міста та села Харківської області. Ми розуміємо, що люди тут чекають на свої пенсії, тому їхня доставка – першочергове завдання», - зазначив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Він уточнив, що Укрпошта вже працює над ревізією стаціонарних відділень, щоб мати змогу обслуговувати українців, які невдовзі повернуться у звільнену Балаклію. Поки в місті працюватимуть три відділення поштового зв’язку, які надаватимуть базові фінансові послуги.

Смілянський також додав, що сотні пенсіонерів вже отримали свої пенсії за травень, липень та вересень цього року, які Укрпошта продовжить виплачувати протягом наступних тижнів. Згодом будуть виплачені пенсії й за інші місяці. Днями планується відновити доставку посилок.

Також у Балаклії налагоджується зв'язок, до міста доправили понад 100 тонн гуманітарної допомоги, повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Зараз люди в Балаклії почали майже щодня отримувати гуманітарну допомогу. В місто уже доставили більше 100 тонн продуктів харчування та речей першої необхідності. Від сьогодні в місті запрацювали поштові сервіси, відновлюється мобільний зв'язок, відновилася видача пенсій", - написав очільник ОВА.

Читайте також: ЗСУ вже звільнили на Харківщині понад 300 населених пунктів

Як повідомлялось, у місті Балаклія, що було окуповане 2 березня і з якого почалася масштабна операція ЗСУ зі звільнення Харківської області, вже відновлено роботу поліції. Вона приймає заяви від мешканців і фіксує злочини російських загарбників.

Фото: Укрпошта

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-