Харківщина частково без світла: лікарні функціонують за допомогою генераторів

Харківщина частково без світла: лікарні функціонують за допомогою генераторів

Укрінформ
Лікарні Харківщини за відсутності електроенергії функціонують за допомогою генераторів, однак заклади мають різний запас палива.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу в пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації з посиланням на дані облдепартаменту охорони здоров’я.

«Всі основні, ключові лікарні, де надається невідкладна допомога, проводяться операції, забезпечені генераторами. Департамент охорони здоров’я ОВА збирає інформацію про забезпеченість паливом. Наразі в різних закладах запасу пального вистачить на роботу генераторів від семи з половиною годин до двох діб», - повідомили в облдержадміністрації.

Запас палива поповнюють, додали в ОВА.

Читайте також: Війська рф вдарили по густонаселеному району Харкова

Станом на 18 годину, енергетики продовжують відновлювати в місті електропостачання, яке припинилось після ворожого обстрілу о 13 годині.

Як повідомили в пресслужбі метрополітену, о 16:55 рух електропоїздів було відновлено. 

Близько 13 години 12 вересня війська рф масовано обстріляли Київський та Основ’янський райони Харкова, внаслідок чого загинула людина, шестеро зазнали поранень (з них четверо в стані середньої важкості перебувають у лікарнях, двоє отримали допомогу на місці). За даними мера Харкова Ігоря Терехова, загарбники завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури, внаслідок чого в місті зникла електроенергія, як наслідок – відсутнє водопостачання. Зупинився громадський електротранспорт, співробітники метрополітену виводили людей тунелями до найближчих станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-