Верещук очолила Координаційний штаб з питань деокупованих територій

Верещук очолила Координаційний штаб з питань деокупованих територій

Укрінформ
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову про створення Координаційного штабу з питань деокупованих територій, який очолила віцепрем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні Кабмін підтримав ініціативу Президента України створити Координаційний штаб, що займатиметься відновленням звільнених територій. Уряд ухвалив відповідну постанову», - ідеться в повідомленні.

У Мінреінтеграції зауважили, що деокупованих територій стає дедалі більше. Координаційний штаб з питань деокупованих територій, який очолила Верещук, опікуватиметься реінтеграцією регіонів. Для того, щоб люди могли повернутися у звільнені від росіян міста або села, необхідно провести розмінування територій, відновити зруйновану інфраструктуру, житло і всю систему життєзабезпечення.

До складу штабу увійшли представники міністерств, силових відомств, Державної міграційної служби, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, Державної казначейської служби та обласних військових адміністрацій.

Читайте також: На різних ділянках фронту на півдні ЗСУ просунулись до кількох десятків кілометрів

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня уряд ухвалив рішення, що Координаційний штаб з питань деокупованих територій очолить Верещук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-