Мер Миколаєва розповів, як місто готується до опалювального сезону під щоденними обстрілами

Мер Миколаєва розповів, як місто готується до опалювального сезону під щоденними обстрілами

Укрінформ
У прифронтовому Миколаєві готуються розпочати опалювальний сезон у стандартному режимі, попри майже щоденні обстріли з боку російських загарбників.

Про це під час онлайн-сесії міської ради 8 вересня повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передає кореспондент Укрінформу.

«Попри те, що у нас багато пошкоджених будинків, тисячі вибитих вікон, ми готуємося розпочати опалювальний сезон в стандартному режимі скрізь, де буде для цього технічна можливість. Зараз триває робота щодо ліквідації наслідків обстрілів, зокрема, вибиті вікна забиваються фанерою та плівкою. Нам допомагають бригади з інших регіонів”, - сказав Сєнкевич.

Він також зауважив, що були пропозиції відключати від опалення будинки, де відсутні вікна і мешкає мало людей. Проте вона не отримала достатньої підтримки.

“Зараз наше комунальне підприємство “Миколаївтеплоенерго” має достатню кількість установок по очищенню води, яка буде подаватися до системи опалення. Вирішуємо це питання і з державним підприємством “Миколаївська ТЕЦ”. Вони теж матимуть змогу очищувати солону воду, яку сьогодні маємо в нашій водопровідній системі через перебитий рашистами водогін Дніпро-Миколаїв”, - наголосив мер.

Читайте також: Дефіциту продуктів у Миколаєві немає, але ціни високі – Кім

Як повідомлялося, у Миколаєві з початку війни через ворожі обстріли зруйновано або пошкоджено 595 багатоповерхівок та 840 приватних будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-