На Сумщині ремонтують автодорогу Конотоп – Вирівка – Присейм’я

На Сумщині ремонтують автодорогу Конотоп – Вирівка – Присейм’я

Фото
Укрінформ
У Конотопському районі Сумської області ремонтують автодорогу місцевого значення Конотоп – Вирівка – Присейм’я.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сумщина. Продовжуємо працювати над відбудовою доріг, адже відновлення доріг – це в першу чергу відновлення зв’язків. У Конотопському районі триває ремонт автодороги місцевого значення Конотоп – Вирівка – Присейм’я», - зазначив він.

За словами Тимошенка, на дорозі зараз проводяться роботи з влаштування вирівнюючого шару щебнево-піщаної суміші С-7 та вирівнюючого шару асфальтобетону.

Читайте також: На Запоріжжі росіяни вкрали техніку у комунальників і намагаються ремонтувати дороги

Заступник очільника ОП розповів, що використовуються модифіковані бітумні суміші, які значно підвищують якість покриття та термін експлуатації.

Як повідомляв Укрінформ, українські сили оборони звільнили населені пункти Сумщині від російських військ на початку квітня. Одна ворог продовжує обстріли прикордонної території області з території росії.

Зокрема, за даними начальника Сумської ОВА, військові рф у минулої ночі обстріляли три громади на Сумщині з мінометів, гранатометів і САУ. 6 вересня російські загарбники випустили по області 140 мін та снарядів різного калібру, також було зафіксовано близько 70 пострілів зі стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-