На Донеччині звільнення територій передбачає розмінування і підвезення харчів – Кириленко

На Донеччині звільнення територій передбачає розмінування і підвезення харчів – Кириленко

Укрінформ
На Донеччині звільнення ЗСУ територій передбачає ще проведення там розмінування і потім підвезення харчів та всього необхідного для населення.

Як повідомляє Телеграм-канал Донецької обласної військової адміністрації, про це заявив начальник ОВА Павло Кириленко в ефірі телемарафону, коментуючи ситуацію в області, де звільняються території, повідомляє Укрінформ.

«Ситуація є наразі складною і бойові дії тривають. Бо звільнення територій передбачає ще проведення розмінування і необхідність відносно безпечні умови створити для того, щоб військова влада, військова адміністрація мала можливість заходити туди. Але повторюсь – у наближені пункти ми вже підвозимо і продукти харчування, щоб людям було чим харчуватися», - сказав очільник області.

Він додав, що після вже будуть проводитися на тих звільнених територіях роботи по джерелам живлення, водозабезпечення, коли безпекова складова буде дозволяти.

Читайте також: Україна ні з ким не має узгоджувати звільнення своїх територій - Данілов

Голова ОВА ще раз підкреслив, що на тих територіях ситуація складна, бо там дуже сильно ворогом зруйнований і приватний сектор .

«Але, дякуючи збройним силам ми на цьому не зупиняємось і збройні сили будуть рухатися далі. Після заходу туди і буде підвезення всього необхідного, це перебуває все на моєму контролі», - підсумував Кириленко.

Як повідомлялося, на Донеччині українським силам вдалося вибити із територій, захоплених ворогом, підрозділи росгвардії. Українська армія веде наступальні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-