У Маріуполі через вибух газу згорів будинок, російське мчс не працює

У Маріуполі через вибух газу згорів будинок, російське мчс не працює

Відео
Укрінформ
У Маріуполі, де через відсутність централізованого газопостачання люди змушені користуватися скрапленим газом, через вибух балона сталася пожежа, унаслідок бездіяльності окупаційного мчс будинок згорів.

Про це повідомляє у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Маріуполь. Чергова пожежа. Приморський район, Слободка. Причина – вибух балона з газом. На жаль, через стабільну відсутність роботи мчс росії родина маріупольців залишилась без будинку", - написав радник мера.

Він зазначив, що ціле місто сьогодні перетворено на "потенційну вибухівку". Аби піти з вулиць, люди масово облаштовують пічки на газових балонах. Без будь-якого дотримання заходів безпеки, бо це просто неможливо в умовах Маріуполя.

"Пожежа за пожежею. Враховуючи, що за цим ніхто не слідкує, лише наживається на заправці балонів (не новина, що знов ниточки тягнуться до Іващенка та Фтіца (колаборанти, призначені росіянами "керувати" містом і його Центральним районом, відповідно - ред.), небезпека зростає щодня. Навіть без обстрілів. І це не почались масові експерименти з газом", - зауважив Андрющенко.

Читайте також: Загарбники обносять Маріупольський драмтеатр огорожею, щоб приховати злочини – радник мера

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-