На Харківщині через обстріли рф горіли чотири будинки та сім господарчих споруд

На Харківщині через обстріли рф горіли чотири будинки та сім господарчих споруд

Фото
Укрінформ
У селі Безруки Дергачівської громади Харківської області через обстріли російською армією виникла пожежа у чотирьох будинках та семи господарчих спорудах.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області повідомляє у Фейсбуці.

У селі Безруки Дергачівської громади з 2 вересня через артилерійські обстріли російської армії сталося 6 пожеж. Остання з таких пожеж виникла о 13:50 3 вересня. Вона охопила відразу 12 приватних маєтків. Зокрема, пожежа охопила, чотири житлових будинки, 7 господарчих споруд, два гаражі, літню кухню, мотоцикл, паркан. Загальна площа горіння склала понад 700 кв.м. Також через обстріли загорілася суха трава на площі понад 1 гектар.

Читайте також: росіяни упродовж доби били по чотирьох районах Харківщини, постраждали цивільні

На місці події працювали 8 оперативних підрозділів ДСНС. Вогнеборцям о 16:30 вдалось локалізувати всі осередки пожеж, проте через повторні удари росіян, рятувальники були змушені тимчасово припинити роботи та повернутися до місць дислокації.

У ДСНС додали, що після закінчення обстрілів роботи поновляться.

Читайте також: На Харківщині війська рф обстріляли агропідприємство

Як повідомляв Укрінформ, від пожеж, спричинених ворожими обстрілами на Харківщині, найбільше минулої доби постраждала Дергачівська громада.

Дергачівська громада, що є прикордонною та межує з Харковом, на третину захоплена військами рф, на частині території тривають важкі бойові дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-