На Харківщині війська рф обстріляли агропідприємство

На Харківщині війська рф обстріляли агропідприємство

Фото
Укрінформ
Війська рф обстріляли агропідприємство в Золочівській громаді на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

«Російські війська 3 вересня обстріляли склади агрофірми у Золочівській громаді Харківщини. За даними голови громади Віктора Коваленка, близько 10:00 окупанти обстріляли село Одноробівка. Від обстрілу пошкоджені адміністративна будівля та склади агрофірми «Альфа», - йдеться у повідомленні.

Крім того, близько 12:30 російські війська з артилерії обстріляли селище Золочів. Пошкоджені чотири будинки та енергомережі.

«Альфа» - до повномасштабного вторгнення одне з найбільших підприємств області. Під ударом ворога його будівлі та техніка опинялися неодноразово.

Читайте також: росіяни упродовж доби били по чотирьох районах Харківщини, постраждали цивільні

Як повідомялося, Золочівська громада, що зазнає постійних обстрілів, є прикордонною, два її села – Турове та Макарове, знаходяться під контролем військ рф. За даними районної військової адміністрації, станом на 1 вересня, в Золочівській громаді загинув уже 61 мирний житель, пошкоджено або зруйновано 1342 будівлі.

Ворог завдає масовані ракетні та артилерійські удари по об‘єктам цивільної інфраструктури та приватним домоволодінням громади. Постраждали всі заклади освіти Золочівщини, зокрема, одну школу і один дитсадок зруйновано повністю. Ще 3 заклади зазнали 60-70% руйнувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-