На Житомирщині повністю відновили 719 пошкоджених унаслідок війни об’єктів - Тимошенко

На Житомирщині повністю відновили 719 пошкоджених унаслідок війни об’єктів - Тимошенко

Відео
Укрінформ
На сьогодні у Житомирській області повністю відновили понад 719 пошкоджених унаслідок війни об’єктів.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«На всіх визволених від російської окупації територіях тривають оперативні відновлювальні роботи. Зокрема, на Житомирщині силами ДСНС Коростенського району, Нацполіції та добробатів продовжується розмінування територій Народицької селищної територіальної громади. Роботи тривають майже цілодобово. Ліси та прилеглі території залишаються ймовірно небезпечними», - сказав Тимошенко.

Він також поінформував про роботи з відновлення інфраструктури у регіоні. Зокрема, повністю готові до роботи 2 теплогенеруючі котельні в обласному центрі, 8 у місті Коростень та селищі міського типу Новогуйвинське. Поновила роботу насосна станція в смт Вакуленчук. В приміщеннях Овруцької Малої академії народних мистецтв та ремесел повністю завершено заміну пошкоджених вікон та відновлено покрівлю.

«Загалом станом на сьогодні в області вже повністю відновили понад 719 пошкоджених війною об’єктів», - сказав заступник керівника ОП.

Читайте також: В Охтирському районі на Сумщині відкрили мостовий перехід

За його словами, йдеться про 554 об’єкти приватної забудови; 48 багатоповерхівок; 34 дитячі садочки та школи; 20 об’єктів ЖКГ; 14 адміністративних будівель; 11 закладів охорони здоров’я; 9 закладів культури та дозвілля; 3 заклади вищої освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-