Наєв відвідав у Чернігові навчальні заклади та зустрівся з родинами загиблих

Наєв відвідав у Чернігові навчальні заклади та зустрівся з родинами загиблих

Укрінформ
Представники командування Об’єднаних Сил ЗС України на чолі з командувачем генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим зустрілись з родинами загиблих воїнів одного з підрозділів та відвідали у Чернігові навчальні заклади де навчаються діти, які зокрема були під окупацією.

Про це йдетьсяу повідомленні Командування Об'єднаних Сил ЗС України у Фейбуці, передає Укрінформ.

Перебуваючи з робочим візитом у військових підрозділах, що виконують завдання на Північному напрямку, командувач завітав до Чернігова, щоб подарувати малечі радість і позитивні емоції.

Сучасні смартфони та електронні книжки, які малюки отримали в подарунок, стануть їм у нагоді під час навчання, а вишиваночки створять їм піднесений настрій у новому навчальному році.

Вже повертаючись з робочої поїздки командувач завітав до дітей міста Буча, які прожили понад місяць у російській окупації.

Тут, у межах цивільно-військового співробітництва, спільно з керівництвом дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» було організовано виїзну консультацію з впровадженням заходів арттерапевтичного характеру, мета яких – допомога дітям у розв'язанні психологічних проблем, подоланні замкнутості та тривожності, шляхом створення відчуттів щастя, задоволення і безтурботності.

"Протягом одного дня фахівці лікарні надавали медичне консультування й проводили обстеження маленьких пацієнтів, здоров’я яких потребує особливого піклування. Щоб діти у хорошому настрої проходили медогляд, спочатку ми влаштувавши для них розважальну програму. Думаю, це допомогло лікарям легше та швидше знайти спільну мову з малечею", – підкреслив командувач Наєв.

Як зазначив медичний директор лікарні «Охматдит» з поліклінічної роботи Володимир Сова, медичні послуги надавали спеціалісти різних напрямків, а саме – лікар-педіатр, лікар-нефролог, лікар-алерголог, лікар-хірург, лікар-ендокринолог, лікар-кардіолог, лікар з ультразвукової діагностики, ортопед-травматолог, медичний психолог, логопед тощо.

У цей день лікарями було оглянуто 147 маленьких пацієнтів та проведено 68 лабораторних та діагностичних досліджень.

Читайте також: Ворог у серпні 370 разів обстріляв прикордоння Сумщини і Чернігівщини

Як повідомлялося, Чернігівська область була ареною активних бойових дій у лютому-березні. У квітні ЗСУ звільнили область від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-