Укрзалізниця оновила розклад та маршрутну сітку поїздів Інтерсіті+

Укрзалізниця оновила розклад та маршрутну сітку поїздів Інтерсіті+

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" з 1 вересня оновило розклад та маршрутну сітку поїздів Інтерсіті+.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

Зазначається, що Укрзалізниця оптимізувала графік поїздів: №706 Перемишль - Київ, який відтепер прибуватиме до столиці України об 19:50 замість 22:06, №722 Київ - Харків, який прибуватиме до Харкова об 11:48 замість 13:14 та №731 Дніпро - Київ, який прибуватиме на 30 хвилин раніше до Києва і пасажири якого проводитимуть у дорозі на півтори години менше.

Читайте також: САП спрямувала до суду справу про збитки Укрзалізниці на ₴103 мільйони

Компанія змінила також рейси, призначені або відновлені безпосередньо під час війни. Поїзд Вінниця — Чернігів прибуватиме до Чернігова на півгодини раніше та поїзд №774 Шостка - Київ прибуватиме до Києва о 17:05, а не о 15:50.

«Бойківський експрес» до Славська відтепер матиме зручне ранкове сполучення за маршрутом Київ — Львів з виїздом о 06:20 і прибуттям вже о 12:02.

Крім цього, в Укрзалізниці анонсували нові зупинки поїзда Skoda City Elephant до Рівного та Луцька, які будуть додані протягом наступного тижня.

Читайте також: З кінця лютого в Україні запрацювали 178 нових міжнародних автоперевізників

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця 30 серпня відновила рух потягів на дільниці Максимівка - Підволочиськ у Тернопільській області, де 28 серпня зійшли з рейок вантажні вагони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-