У пункті пропуску “Косино” призупинили оформлення документів для виїзду в Угорщину

У пункті пропуску “Косино” призупинили оформлення документів для виїзду в Угорщину

Укрінформ
У пункті пропуску “Косино” через планові роботи в електромережі не здійснюватимуть оформлення осіб і транспортних засобів орієнтовно до 17:00 29 серпня для перетину кордону до Угорщини.

Як передає Укрінформ, про це Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України - Західний кордон повідомляє у Фейсбуці.

“Інформуємо громадян, які планують перетинати українсько-угорський кордон. У зв'язку з проведенням Берегівським РЕМ планових робіт 29 серпня відключено енергоживлення, оформлення осіб і транспортних засобів в пункті пропуску “Косино” орієнтовно до 17:00 не проводитиметься”, - ідеться в повідомленні.

У ДПСУ попередили, що у зв'язку з несправністю бази даних митниці в пункті пропуску “Дзвінкове” на межі з Угорщиною здійснюється лише оформлення осіб, які перетинають кордон у пішому порядку.

Прикордонники просять за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону з Угорщиною.

Читайте також: На Закарпатті за добу затримали 20 чоловіків при спробі незаконно перетнути кордон

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня у пункті пропуску “Краківець” на кордоні з Польщею не працює база даних Державної митної служби України. Пропуск транспорту не здійснюється в обох напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-