Укрзалізниця запустила евакуаційні шатли для пасажирів через аварію на Тернопільщині

Укрзалізниця запустила евакуаційні шатли для пасажирів через аварію на Тернопільщині

Укрінформ
Укрзалізниця повідомила, що у Тернопільській області, де напередодні зійшли з рейсів вантажні вагони, запустили евакуаційні шатли. Відновлювальні роботи поблизу Тернополя тривають.

Про це передає Укрінформ із посиланням на телеграм перевізника.

Зокрема шатли працюють між Козятином, Вінницею та Хмельницьким, Шепетівкою та Хмельницьким.

"Усіх, хто зараз на станції, забирає на борт поїзд 58/60. Тих, хто прибуде на станцію пізніше (пасажири з рейсів 82 та 50), забере о 02:00 поїзд 56 у напрямку столиці", – сказано у повідомленні.

Читайте також: У серпні Укрзалізниця вже перевезла понад 1 мільйон тонн зерна на експорт

Там додали, що ранковий приміський рейс 6201 Підволочиськ – Тернопіль буде відправлено з Максимівки о 6:20, а пасажирів з Підволочиська можуть підвезти автобусним трансфером.

"Не забувайте попереджати провідників про подальші пересадки, ми зі свого боку тримаємо зв’язок з польськими та чеськими перевізниками: зробимо все, щоб стиковки відбулися. Якщо ж ви скасували поїздку, то повернення 100% коштів за невикористані квитки можливе безпосередньо у касі вокзалу", – зазначили в Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця запустила модернізовану електричку з Києва до Миронівки

Напередодні в УЗ повідомили, що через аварію затримується низка поїздів: №706 Перемишль – Київ, №120 Львів – Запоріжжя, №55 Київ – Ясіня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-