У серпні Укрзалізниця вже перевезла понад 1 мільйон тонн зерна на експорт

У серпні Укрзалізниця вже перевезла понад 1 мільйон тонн зерна на експорт

Укрінформ
З початку серпня залізницею України перевезено понад 1 млн тонн зерна на експорт, в тому числі сухопутними коридорами — 549 тис. тонн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання Rail.insider з посиланням на заступника директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерія Ткачова.

«За підсумками 23 днів серпня перевезення по залізниці України в експортному сполученні становили 1 млн 16 тис. т, що вже більше за попередній місяць. Позитивна динаміка спостерігається, в першу чергу, завдяки роботі «зернового коридору», — йдеться в повідомленні.

За інформацією Укрзалізниці, через сухопутні прикордонні переходи спрямовано 549 тис. тонн, у бік морських портів – 467 тис. тонн збіжжя.

Зазначається, що показники серпня уже перевищують підсумки липня, коли на експорт було перевезено 917 тис. тонн зерна.

У компанії очікують, що в серпні буде встановлено рекорд експортних перевезень агропродукції з початку дії воєнного стану в країні.

Читайте також: Другий двоповерховий електропоїзд Skoda повернули на маршрут – Укрзалізниця

Як повідомлялося, АТ "Укрзалізниця" цьогоріч планує збудувати та відремонтувати 149,3 км колій. Крім того, буде електрифіковано 56,8 км колій. Основні роботи зосереджені на модернізації інфраструктури в напрямку переходів з країнам Європейського Союзу.

Фото: railinsider.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-