Укрзалізниця запустила модернізовану електричку з Києва до Миронівки

Укрзалізниця запустила модернізовану електричку з Києва до Миронівки

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" у рамках проєкту Kyiv City Express запустило модернізований приміський поїзд на напрямку "Київ – Фастів - Миронівка".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Слідом за повним оновленням рухомого складу кільцевої електрички в столиці настала черга фастівського напрямку — найбільш завантаженого напрямку Київщини. З 23 серпня 2022 року між Києвом, Білою Церквою та Миронівкою почав курсувати електропоїзд, відремонтований на власних потужностях ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на фастівському напрямку наразі курсує 25 пар приміських електропоїздів. Заповненість цих поїздів становить понад 80%, середній вік вагонів — понад 30 років.

Згідно із повідомленням, модернізований поїзд пристосований для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, має пандуси, комфортні оновлені сидіння, вбиральні зі сповивальним столиком, модернізовані системи освітлення та оповіщення, інформаційні табло. Крім того, у поїзді є QR-коди для зворотного зв'язку щодо якості перевезень, доступна оплата квитків у смартфоні через чат-бот Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця запустила єдиний портал для пасажирів Kyiv City Express

Пересадки з київської кільцевої електрички можливі на станціях Київ-Пасажирський, Караваєві Дачі та Київ-Волинський.

Як повідомлялося, АТ "Укрзалізниця" повернуло на маршрут другий двоповерховий поїзд Skoda після ремонту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-