Окупаційна влада Лисичанська пропонує роботу лише чиновникам – Гайдай

Окупаційна влада Лисичанська пропонує роботу лише чиновникам – Гайдай

Укрінформ
Для загарбників розвиток шахт і нафтопереробного комплексу не вважається пріоритетним, їх більше цікавить адміністративний ресурс.

Про це в Телеграмі розповів очільник Луганської області Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Сьогодні зазвичай вітають шахтарів, але не в Лисичанську. Окупаційній владі не цікаве відновлення та подальший розвиток шахт та нафтопереробного заводу, потрібен лише адмінресурс. Тому і пропонують оплачувану роботу для чиновників, юристів, банкірів, економістів, бухгалтерів. Із робочих спеціальностей в місті актуальні водії і будівельники», - наголосив Гайдай.

За його словами, росіяни вже визначилися із майбутнім вугледобувної галузі на захоплених у 2014 році територіях, де майже всіх шахтарів відрядили на фронт.

«Скоріше за все, таке майбутнє чекає й Лисичанськ», – додав Сергій Гайдай.

Читайте також: В Україні оголосили підозру кадирівцю, який керував захопленням Луганщини

Як повідомляв Укрінформ, Лисичанськ, а також міста-супутники були захоплені російськими військами на початку липня, причому всі шахти на цій території були зруйновані ще в ході боїв. Що стосується Лисичанського НПЗ, він припинив роботу у 2012 році за рішенням російського власника, але тим не менш піддавався обстрілам як у 2014 році, так і в 2022-му.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-