У Запоріжжі внаслідок нічного обстрілу зруйновані корпуси школи-інтернату

У Запоріжжі внаслідок нічного обстрілу зруйновані корпуси школи-інтернату

Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок нічного ворожого обстрілу постраждали навчальні корпуси школи-інтернату, деякі з них не підлягають відновленню.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Укрінформ.

"Сьогодні, близько другої години ночі ворог атакував один з навчальних закладів у м. Запоріжжя <...> Внаслідок обстрілу постраждали навчальні корпуси школи - інтернату. Декілька з них взагалі не підлягають відновленню. Через потужні вибухи були зруйновані класи, вибита більшість вікон", - ідеться у повдомленні.

В ОВА зазначили, що до початку військових дій в інтернаті навчалося близько 200 дітей з усієї Запорізької області. Це учні й з багатодітних родин, діти-сироти, переміщені з інших громад тощо.

Старух наголосив, що ворог продовжує руйнувати цивільну інфраструктуру та порушувати всі правила ведення війни. На щастя, після нічного обстрілу ніхто не постраждав.

"Вночі на цю територію прилетіло п’ять великих ракет, які зруйнували навчальний заклад майже вщент. На щастя, навчальний рік не розпочався, тому учнів ще не було. Є тільки охорона та керівництво, які дотримувалися норм безпеки та перебували у бомбосховищі. Всі залишилися живими та неушкодженими", - підкреслив Старух.

Оприлюднені також фото наслідків ракетного удару.

Читайте також: «Втомлені» мости на Херсонщині та ворожі обстріли шести областей – зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 27 серпня ворог завдав чергового удару по Запоріжжю та Запорізькому району. Загарбники атакували об’єкти інфраструктури в Шевченківському районі міста та поблизу обласного центру, зафіксовано 16 "прильотів".

Фото: Олександр Старух, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-