На Донеччині за добу евакуювали понад тисячу цивільних

На Донеччині за добу евакуювали понад тисячу цивільних

Укрінформ
На Донеччині минулої доби, 26 серпня, отримали допомогу та виїхали 1 069 цивільних осіб.

Про це повідомляє Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Протягом минулої доби особовим складом Головного управління ДСНС України у Донецькій області із зони активних бойових дій проведена евакуація 10 людей з Краматорського та Бахмутського районів. Також рятувальниками перевезено з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги 118 людей, з них 43 дитини та 3 особи з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулої доби у місті Торецьк рятувальники надали допомогу 51 людині, з них 12 дітей та 8 осіб з обмеженими фізичними можливостями, під час евакуації в Покровському районі - 372 мешканцям, з них 82 дитини та 24 особи з обмеженими можливостями.

Крім того, за допомогою поліції 26 серпня евакуйовано 518 громадян.

Читайте також: Обов’язкова евакуація буде потрібна ще з трьох областей - Верещук

Як повідомлялося, на Донеччині, яка постійно обстрілюється ворогом і де немає газопостачання та постійні проблеми з водою, проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду в області має залишитися не більш ніж 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта має евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 670 тис. осіб.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-