На Житомирщині пройшла акція на підтримку полонених з «Азовсталі»

На Житомирщині пройшла акція на підтримку полонених з «Азовсталі»

Фото
Укрінформ
У рідному місті пресофіцера полку «Азов» Дмитра Козацького Малині на Житомирщині відбулася акція на підтримку українських військовополонених.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Малинська міська рада.

«Більше сотні жителів Малина та громади узяли участь в акції підтримки полонених військовослужбовців, яка проходила у центрі міста. Сьогодні тут було розміщено виставку світлин нашого земляка Дмитра Козацького («Ореста»). Він разом з іншими військовослужбовцями стали символом мужності захисників Маріуполя», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники акції вшанували хвилиною усіх загиблих на війні та зокрема бійців полку «Азов».

Як повідомляв Укрінформ, керівник пресслужби полку "Азов" Дмитро Козацький, який разом із побратимами перебуває у російському полоні, зателефонував рідним і повідомив, що живий.

У російському полоні після наказу верховного головнокомандувача припинити оборону Маріуполя та зберегти життя бійців опинилося понад 2,5 тисячі «азовців».

Була інформація, що частину полонених українських військових з Маріуполя перевезли в селище Оленівка.

Читайте також: В Умані родини полонених захисників «Азовсталі» провели акцію проти росії

У ніч проти 29 липня на території колишньої виправної колонії № 210 смт Оленівка на тимчасово захопленій території Донецької області у будівлі, в якій утримувались українські військовополонені, стався потужний вибух. За даними російської сторони, загинули близько 50 українських захисників, ще понад 70 зазнали тяжких поранень.

Фото: Малинська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-