На Сумщині через обстріли значно ускладнилися пасажирські перевезення

На Сумщині через обстріли значно ускладнилися пасажирські перевезення

Укрінформ
У громадах Сумщини через військові дії росії значно ускладнилися пасажирські перевезення.

Про це в Телеграмі повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

За словами Живицького, особливо багато нарікань надходить саме від жителів північних районів Сумської області.

"Дійсно, з вимог безпеки у прикордонних населених пунктах, які наразі знаходяться в зоні обстрілів і де неможливо гарантувати безпеку перевезень, регулярне транспортне сполучення наразі призупинено", - сказав він.

Як повідомив Живицький, у прикордонних населених пунктах курсує лише приватний транспорт.

Утім, за словами голови ОВА, там, де безпекова ситуація дозволяє і військові не мають заперечень, в області намагаються відновлювати курсування пасажирського транспорту, запускати роботу поїздів, в тому числі приміських.

"Так, планувалося незабаром запустити приміський потяг «Шостка – Середина Буда». Всі організаційні питання з «Укрзалізницею» вже були вирішені і погоджені з військовими. Проте, через погіршення ситуації із постійними обстрілами прикордонних територій з боку ворожої армії, наразі цей поїзд поки не виходитиме на маршрут", - повідомив Живицький.

Голова ОВА відзначив, що ситуація із перевезеннями на Сумщині обов’язково зміниться на краще, коли буде відновлено частину зруйнованих росіянами мостів. Транспортна логістика, однозначно, покращиться і будуть запущені маршрути, які традиційно працювали до війни.

Читайте також: росіяни за день тричі вдарили по Сумщині

Як повідомляється, учора ворог обстріляв 5 громад на Сумщині, у Великописарівській громаді обстріли росіян призвели до пожежі та руйнування людських осель.

Фото: Телеграм Дмитра Живицького

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-