росіяни за день тричі вдарили по Сумщині

росіяни за день тричі вдарили по Сумщині

Фото
Укрінформ
російські війська за день тричі обстріляли територію Сумської області.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці.

"Станом на 21:00 25 серпня 2022 року ворожі війська тричі обстріляли територію Сумської області в межах району відповідальності", – ідеться в повідомленні.

росіяни за день тричі вдарили по Сумщині / Фото: ОК "Північ"

Так, за даними командування, о 10:20 ранку російські війська обстріляли Шалигинську територіальну громаду, імовірно, з реактивних систем залпового вогню з фосфорними снарядами. Загалом зафіксували 20 вибухів.

Після обстеження місцевості з'ясувалося, що загорівся ліс у районі природоохоронного заказника, знайдено залишки снарядів.

О 15:30 зафіксовано вісім вибухів, імовірно, з мінометоау 120 мм та два постріли освітлювальними снарядами в Середино-Будській громаді.

Після 17:00 ворог завдав повторного удару: зафіксовані два вибухи. За даними ОК "Північ", удари теж були здійснені з міномета 120 мм.

Про втрати серед місцевого населення інформація не надходила.

Читайте також: Загарбники за день обстріляли три громади на Сумщині - ОВА

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня російські війська атакували Есманську громаду Сумської області. Сім ударів ворог здійснив з міномета, чотири – зі ствольної артилерії. У Зноб-Новгородській громаді того дня пролунали п'ять мінометних вибухів. По Білопільській громаді зафіксовані 16 ворожих ударів з міномета. Жертв і руйнувань немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-