У Маріуполі внаслідок бомбардувань провалюється ґрунт

У Маріуполі внаслідок бомбардувань провалюється ґрунт

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі фіксують все більше провалів ґрунту, як наслідки ворожих бомбардувань міста.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Місто потрохи перетворюється на місто провалів. Поруч з помпезно запущеним першим світлофором з’явився новий кратер. Буквально. По інших місцях все більше і більше провалів ґрунту. Причина – наслідки бомбардувань та експерименти з водопостачанням. Ми попереджали, що так буде. Що через пориви в землі вода буде підмивати тротуари та фундаменти. Тепер бачимо перші наслідки», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що наступними будуть руйнуватися через ці негаразди і багатоповерхівки.

«Коли чимось керують росіяни - неуки та невдахи - від наслідків страждають люди», - підсумував радник мера та опублікував відповідне відео.

Читайте також: Рух опору 24 серпня підняв прапор України у Маріуполі

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів – розбиті школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань. Лікарів у місті недостатньо.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-