Херсонці зривають підготовку загарбників до псевдореферендуму

Херсонці зривають підготовку загарбників до псевдореферендуму

Фото
Укрінформ
Місцеві жителі тимчасово окупованих районів Херсонської області перешкоджають підготовці окупантів до так званих референдумів про приєднання до рф.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Оперативне командування "Південь".

"У Херсонській області спротив місцевих заважає росіянам провести усі організаційні заходи для підготовки фейкового волевиявлення. Окупаційні адміністрації росіян не мають успіху у підготовці псевдореферендуму, який вони запланували на 11 вересня", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також: У селищі поблизу Маріуполя група спротиву підняла український прапор

Проблеми в окупантів з базами виборців та матеріально-технічною базою. Невдача в загарбників й у Генічеську, який для них став експериментальним майданчиком для всіх їхніх заходів.

Центр спротиву закликає громадян, які проживають на ТОТ бойкотувати псевдореферендум, аби не допомагати росіянам створювати картинку для їхньої пропаганди.

Читайте також: На Херсонщині загарбники знімають ролики про «гумдопомогу» та затримують волонтерів

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мешканців області. Вони проводять нічні обшуки та незаконні затримання.

Загарбники облаштували катівню у підвалах Херсонського приймальника-розподільника для дітей, а на його території проживають самі співробітники фсб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-