У Херсоні загарбники викрали людей біля Антонівського мосту

У Херсоні загарбники викрали людей біля Антонівського мосту

Укрінформ
З Херсона надійшла інформація про чергові викрадення людей військовими рф – когось забрали під час нічного рейду, інших - біля Антонівського мосту вчора.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Сьогодні вночі орки знову провели рейд у Херсоні, забирали людей», - йдеться у повідомленні.

Також підтвердилася інформація, що в понеділок біля Антонівського мосту було затримано кілька осіб, інформує Соболевський.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ продовжують тримати вогневий контроль над транспортними артеріями, зокрема на окупованій території.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань 22 серпня заявив, що Збройні сили України знову завдають ударів по Антонівському мосту. Інформація про вибухи у тому районі й про те, що Антонівський міст у диму, надходила також від містян.

Херсонців закликають триматися подалі від мостів, яких би незручностей це не створювало.

Останні тижні на Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів, кількість людей, яких викрадають військові рф, збільшується, інформує Соболевський.

На загарбаній Херсонщині тривають обшуки та перевірки, загарбники нервують, очікується посилення фільтраційних заходів напередодні Дня Незалежності України.

Читайте також: Херсонців закликають триматися подалі від мостів

На Херсонщині російські загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мешканців області. Вони проводять нічні обшуки та незаконні затримання - це форма залякування місцевих жителів, щоб примусити їх до співпраці. Загарбники облаштували катівню у підвалах Херсонського приймальника-розподільника для дітей, а на його території проживають самі співробітники фсб.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-