У Маріуполі збираються будувати «бетонні курники» для військових рф та колаборантів

У Маріуполі збираються будувати «бетонні курники» для військових рф та колаборантів

Укрінформ
У Маріуполі загарбники продовжують зносити пошкоджені будинки та будують «бетонні курники» виключно для колаборантів, працівників окупаційної адміністрації та військових агресора.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Знесення будинків – це лише частина великої інформаційної постановки «життя відновлюється». Жодної передумови або турботи про містян. Власне, як і при будівництві. З інсайду відомо, що всі «бетонні курники путіна» готують для військових та поліціянтів окупантів. Аби забезпечити ізоляцію та режим безпеки. Щодо нового розпіареного кварталу – тут будуть мешкати виключно колаборанти і працівники окупаційної адміністрації. Єдине, чого точно немає в цій схемі, – маріупольців», - написав радник мера.

Він оприлюднив відео, як спецтехніка руйнує пошкоджені будинки.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів – розбиті школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Читайте також: У Маріуполі загарбники зносять розбомблені будинки, а у вцілілі заселяють будівельників із рф

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань. Лікарів у місті недостатньо.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-