У Маріуполі загарбники влаштовують перестрілки – ділять вціліле майно

У Маріуполі загарбники влаштовують перестрілки – ділять вціліле майно

Укрінформ
У тимчасово окупованому Маріуполі буває чутно автоматні черги - то російські загарбники ведуть "розборки" в стилі 90-их за міське майно. 

Про це повідомила у Телеграмі міська рада Маріуполя, передає Укрінформ.

"Назад у 90-ті. Чергові розборки окупантів у Маріуполі. Жителі міста пишуть про триваючі автоматні черги. Це вже стає нормою - вирішувати проблеми через перестрілки. От тільки мирні жителі, як завжди, нікого не цікавлять, але саме вони можуть стати невинними жертвами", - йдеться в повідомленні.

За інформацією, оприлюдненою мерією Маріуполя, днями над комбінатом ім. Ілліча піднявся дим: схоже, окупанти почали різати металолом, який, скоріш за все, планують вивозити до рф. Обкрадання міста триває.

Читайте також: У Маріуполі загарбники зносять розбомблені будинки, а у вцілілі заселяють будівельників із рф

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь на сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Йому загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: Uncredited / dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-