До Одеси привезли російську військову техніку, спалену у боях на півдні України

До Одеси привезли російську військову техніку, спалену у боях на півдні України

Фото
Укрінформ
Підрозділи оперативного командування «Південь» ЗСУ привезли для експонування на території Меморіалу героїчної оборони Одеси спалену в боях за незалежність України російську військову техніку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці голова одеської ГО «Зелений лист» Владислав Балінський, проілюструвавши допис фрагментом відеозапису.

«На 411 батареї з'явилися нові експонати: московітська техніка таки дійшла до Одеси. Як і обіцяли марков, царьов та інші пі...ли. Щоправда, найсучасніша російська зброя «аналоговнет» після привітної зустрічі із ЗСУ, виглядає не дуже», - зазначив Балінський.

Уже доставлені з бойових позицій у Миколаївській та Херсонській областях для поповнення колекції Військового філіалу Одеського історико-краєзнавчого музею, зокрема, російський багатоцільовий бронетранспортер, що плаває, артилерійська установка, бойова машина десанту та інша техніка рашистів.

Читайте також: ЗСУ знищили техніку, з якої росіяни обстрілювали Марганець і Нікополь

Раніше відкрилась «виставка спаленої російської техніки» на центральній площі міста Подільськ Одеської області. Експонуються, зокрема, обгорілі рештки командно-штабної машини, багатофункціональний тягач МТ-БЛ, бойова машина десанту тощо. Цю техніку знищили військові 80-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ під час одного з боїв у селі Кашперо-Миколаївка Миколаївської області.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на Хрещатику проходить виставка знищеної російської техніки.

Фото: Владислав Балінський, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-