Обстріли Миколаєва: пошкоджені п'ять багатоквартирних і 10 приватних будинків

Обстріли Миколаєва: пошкоджені п'ять багатоквартирних і 10 приватних будинків

Укрінформ
У Миколаєві через обстріли російських військ пошкоджено п'ять багатоквартирних і 10 приватних житлових будинків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Поліцейські після вчорашніх обстрілів по обласному центру задокументували 16 пошкоджених об'єктів інфраструктури. Зокрема, ворожими обстрілами пошкоджено п'ять багатоквартирних і 10 приватних житлових будинків, три транспортні засоби, приміщення вищого навчального закладу, торгового центру та одного із підприємств.

На Миколаївщині за минулу добу обстрілів зазнали населенні пункти Первомайське, Червона Долина, Широке, Поляна Миколаївського та Баштанського районів. Зруйновано житлові будинки та інші споруди.

Отримали поранення жителі селища Первомайське. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження.

Підрозділи поліції Миколаївщини минулої доби опрацювали 773 повідомлення від громадян. Більшість з них стосувались наслідків обстрілів.

За інформацією правоохоронців, вночі ворожі війська завдали чергових масованих ударів по Миколаєву та населеному пункту Широке Баштанського району. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється. На місцях подій працюють правоохоронці та інші служби.

Читайте також: росіяни влучили у багатоповерхівку Вознесенська, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, 20 серпня, орієнтовно о 03:00 росіяни вкотре обстріляли Миколаїв ракетами. Попередньо відомо, що ворог завдав удару по місту ракетами типу С-300.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-