На Львівщині внаслідок зіткнення автобуса і бензовозів одна людина загинула, вісім травмованих

На Львівщині внаслідок зіткнення автобуса і бензовозів одна людина загинула, вісім травмованих

Фото
Укрінформ
У селі Нагірне Стрийського району Львівщини внаслідок зіткнення пасажирського автобуса і двох вантажівок з пальним одна людина загинула, вісім травмовані.

Про це повідомляє у Фейсбуці відділ комунікації поліції Львівської області, передає Укрінформ.

"Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись пасажирський автобус Mercedes міжнародного сполучення, яким керував 41-річний мешканець Івано-Франківської області та два вантажних автомобілі Volvo з напівпричепами-автоцистернами під керуванням мешканців Вінниччини віком 41 та 43 роки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МЗС з‘ясовує обставини ДТП з українськими дипломатами в Австрії

Інформують, що один із пасажирів автобуса, 58-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, від отриманих травм помер на місці. Ще сім пасажирів автобуса – мешканці різних регіонів України віком від 18 до 52 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у медичний заклад. Також у лікарню з травмами був доставлений водій одного з бензовозів.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 серпня о 12.40 на автодорозі «Київ-Чоп».

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Внаслідок ДТП на Закарпатті загинули двоє, серед них - дитина

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-