Внаслідок ДТП на Закарпатті загинули двоє, серед них - дитина

Внаслідок ДТП на Закарпатті загинули двоє, серед них - дитина

Фото
Укрінформ
На Закарпатті у селі Довге, що неподалік Іршави, у дорожньо-транспортній пригоді загинув місцевий житель і семирічна дитина, ще троє людей госпіталізовані з численними травмами.

Про це повідомляє обласна поліція у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У поліції зазначають, що аварія сталася напередодні пізно ввечері.

"...Попередньо відомо, що водій автомобіля ВАЗ, 40-річний місцевий мешканець, раптово виїхав з узбіччя на проїжджу частину дороги, де відбулося зіткнення з іншим автомобілем — КІА Sportage. Від отриманих травм 40-річний водій, а також один із його пасажирів, 7-річний хлопчик, померли на місці події", - поінформували правоохоронці.

Читайте також: У Хорватії зазнав аварії польський автобус, загинули 11 людей

За їхніми даними, в автомобілі перебували ще троє пасажирів - хлопці 15 та 18 років, мешканці сіл Довге та Собатин. Їх із численними травмами госпіталізували до Іршавської міської лікарні.

Водій КІА Sportage, мешканець села Довге, не зазнав серйозних тілесних ушкоджень. Відповідно до результату медосвідчення, він був тверезим, зазначають у поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також: На Вінниччині в автомобільній аварії загинуло немовля

У справі буде призначено низку експертних досліджень. Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-