Війська рф цілеспрямовано знищують транспорт у Харкові – мер

Війська рф цілеспрямовано знищують транспорт у Харкові – мер

Укрінформ
У Харкові, попри щоденні обстріли, продовжує працювати громадський транспорт, тож ворог намагається знищити рухомий склад та інфраструктуру міста.

Про це в ефірі національного марафону новин сказав Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє Укрінформ.

«Це викликає агресію у ворога (те що функціонує транспорт – ред.), тому він з такою жорстокістю й обстрілює місто. Він намагається зробити так, щоб Харків не міг нормально жити, наскільки це можливо за сьогоднішніх воєнних умов», - сказав Терехов.

Мер зазначив, що інтенсивність обстрілів Харкова зросла останніми днями. Кожен обстріл із РСЗВ несе нові руйнування житлового фонду.

«Сьогодні з такою ненавистю, з такою агресивністю російські війська гатять по Харкову, відбувається цинічне знищення міста, тому що Харків не здається, Харків – українське місто, яке продовжує жити. Вони цілеспрямовано знищують інфраструктуру, щоб харків'яни замерзли в опалювальний сезон. Наше завдання – витримати», - сказав Терехов.

Читайте також: У Харкові розробляють проєкт зупинки-укриття - Терехов

Як повідомлялося, 16 квітня в Салтівському районі Харкова війська рф з РСЗВ «Торнадо» знову обстріляли трамвайне депо з території тимчасово захопленого селища Липці.

Близько 5 ранку 17 серпня ворог завдав ракетного удару по Слобідському району Харкова. Люди не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-