Загарбники не виплачують обіцяні пенсії жителям Сєвєродонецька – Гайдай

Загарбники не виплачують обіцяні пенсії жителям Сєвєродонецька – Гайдай

Укрінформ
У тимчасово захопленому Сєвєродонецьку загарбники не виплачують людям обіцяні пенсії під вигаданими причинами на кшталт браку необхідних документів.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"У Сєвєродонецьку окупанти створюють додаткові проблеми, аби ускладнити виплату так званих «пенсій республіки». Зокрема, «омбудсмен лнр» заявила, що сєвєродончани не можуть оформити пенсії та соцвиплати через нестачу документів, які нібито «знищили ЗСУ». Але ж ми розуміємо, що в окупаційної влади просто не вистачає грошей на всіх охочих. Тому навіть перед так званим «референдумом» вони не можуть виконати обіцянки", - зазначив Гайдай.

Крім того, повідомив він, різного типу заяви загарбники приймають виключно із назвами вулиць, дійсними до 2014 року.

Начальник ОВА також поінформував, що незважаючи на всі зусилля ворога створити сприятливі умови для посилення наступу на окремих напрямках, українські війська продовжують порушувати логістичне забезпечення противника.

"Ви бачите, що в окупованих містах та селах Луганщини все частіше трапляються неприємні для росіян несподіванки. Приклади останніх днів – Лисичанськ та Попасна, а також події у населених пунктах, захоплених ще у 2014 році. Завдяки нашим артилеристам та людям, яким за декілька місяців набрид «русский мир», вдалося порушити наступальні плани рашистів і значно зменшити кількість обстрілів", - зауважив Гайдай.

За його словами, за минулу ніч противник здійснив шість артилерійських обстрілів та чотири мінометні, завдав ракетного удару, намагався уразити позиції наших військових із танків, двічі застосовував авіацію. Ворожі атаки відбиті за сімома напрямками, за одним наразі бої ще точаться.

Читайте також: У Сєвєродонецьку загарбники планують знести сотні пошкоджених будинків

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-