На Буковині відкрили шелтер для 80 переселенців, які втратили житло через війну

На Буковині відкрили шелтер для 80 переселенців, які втратили житло через війну

Фото
Укрінформ
На Буковині в селищі Лужани відкрили шелтер святої Ольги для прихистку 80 людей, які втратили житло через російську агресію.

Про це у Фейсбуці повідомляє Eleos-Ukraine, передає Укрінформ.

«Ще один шелтер вже готовий приймати своїх мешканців. 80 осіб, які втратили житло через російську агресію, зможуть знайти прихисток в нашому новому Шелтері святої Ольги в Лужанах, що на Буковині», - повідомляє Eleos-Ukraine.

За їхньою інформацією, новий шелтер створений спільно з командою соціального служіння ПЦУ за два місяці. Непридатний для життя будинок перетворили на комфортний та безпечний простір.

«Три поверхи прихистку обладнано для комфортного проживання як сімей з дітьми, так і людей із інвалідністю та особливими потребами», - додають у Eleos-Ukraine.

Окрім проживання мешканцям шелтеру обіцяють соціальний та психологічний супровід від кваліфікованих фахівців, послуги для дітей, а також можливість працевлаштуватися та доступ до медичних послуг.

Читайте також: Із Закарпаття до Польщі відправили групу переселенців на довготривале проживання

Eleos-Ukraine - платформа взаємодії неурядових організацій, релігійних громад, державного сектору, заснована на демократичних цінностях та поза будь-якими видами дискримінацій з метою вирішення соціальних проблем.

Від початку війни Чернівецька область прийняла близько 100 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-