Укрзалізниця запускає «Прикарпатський експрес»

Укрзалізниця запускає «Прикарпатський експрес»

Укрінформ
Укрзалізниця з 15 серпня запускає «Прикарпатський експрес» — поїзд №807/808, який курсуватиме тепер в сполученні Коломия — Львів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"Так, з 15 серпня для пасажирів знову буде доступний «Прикарпатський експрес» — поїзд №807/808, який курсуватиме тепер в сполученні Коломия - Львів", - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначають, що поїзд відправлятиметься з Коломиї щоденно о 6:10 і прибуватиме до Львова о 10:40. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься о 17:20 і прибуватиме до Коломиї о 21:47. Поїзд курсуватиме через Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин та Стрий.

Читайте також: Укрзалізниця до кінця серпня запустить у рейс другий двоповерховий електропоїзд Skoda

В Укрзалізниці також зазначили, що вже доступні квитки на «Буковинський експрес» №702 Львів - Чернівці. Поїзд відправляється зі Львова щоденно о 17:25 і прибуває до Чернівців о 22:17. Зворотно, з Чернівців, поїзд відходить о 7:30 і прибуває до Львова об 11:54. Поїзд проходить через Ходорів, Івано-Франківськ, Коломию та Снятин.

Як повідомляв Укрінформ, АТ "Укрзалізниця" запустила мобільний застосунок, у якому можна придбати квитки на всі поїзди далекого сполучення по Україні.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-