Укрзалізниця до кінця серпня запустить у рейс другий двоповерховий електропоїзд Skoda

Укрзалізниця до кінця серпня запустить у рейс другий двоповерховий електропоїзд Skoda

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" до кінця серпня запустить у рейс другий відремонтований електропоїзд Skoda.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це розповів голова правління компанії Олександр Камишін під час пресконференції 12 серпня.

"Перший з двох відновлених електропоїздів Skoda поїхав у грудні. І він нам дуже допоміг і під час зимових свят, і під час евакуації. А другий стане на маршрут до кінця цього місяця", - сказав Камишін.

За словами члена правління Укрзалізниці Олександра Перцовського, поїзд уже пройшов випробування на тестовому маршруті. Поки що в компанії не називають напрямку, за яким відремонтований електропоїзд виконуватиме рейси.

Читайте також: Укрзалізниця запустила мобільний додаток, де можна купити квитки

Як повідомлялося, поїзди Skoda EJ675 було придбано перед чемпіонатом з футболу Євро-2012. Відтоді їх повноцінний капітальний ремонт не проводився. Ці електропоїзди є двосистемними (курсують електрифікованими ділянками на постійному та змінному струмі), кожен складається з шести двоповерхових вагонів і має 636 місць, з них 46 — першого класу, 590 - другого. Електропоїзд розрахований на експлуатацію зі швидкістю до 160 км/год.

Укрзалізниця відправила у перший рейс після відновлення двоповерховий електропоїзд Skoda за маршрутом №747 Київ - Львів 30 грудня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-