За добу рф завдала 164 ударів по Сумщині - гатили з «Градів», ствольної артилерії та САУ

За добу рф завдала 164 ударів по Сумщині - гатили з «Градів», ствольної артилерії та САУ

Укрінформ
За минулу добу російські загарбники обстріляли 13 населених пунктів Сумської області – зі свого боку, поліцейські документують наслідки ударів.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Національної поліції України (НПУ), передає Укрінформ.

«Учора, 10 серпня, рф здійснили обстріли Сумського, Конотопського і Шосткинського районів. Загалом нараховано 164 удари. Ворог обстріляв м.Ворожба, м.Білопілля, с.Грабовське, с.Рясне, с.Мезенівка, с.Славгород, с.Радьківка, с.Іскрисківщина, с.Безсалівка, с.Павлівка, с.Бруски, с.Бунякине, с.Чернацьке», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, обстріл здійснювався з мінометів, РСЗВ «Град», ствольної артилерії та САУ, й унаслідок цього були пошкоджені п'ять домоволодінь, одне авто, а також - трубу газової мережі.

Читайте також: Для удару по Харкову війська рф використали ракети С-300

За цими фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 10 серпня голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький поінформував, що унаслідок ворожого обстрілу зі ствольної артилерії Хотінської громади на Сумщині було пошкоджено житлові будинки та газогін.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-