На Донеччині загарбники поранили двох літніх людей

На Донеччині загарбники поранили двох літніх людей

Фото
Укрінформ
На Донеччині через обстріли російських загарбників сьогодні, 9 серпня, двоє літніх людей отримали поранення на подвір'ях власних будинків. Рятувальники доправили поранених до лікарні.

Про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Рятувальники Бахмутського гарнізону двічі виїжджали для надання домедичної допомоги громадянам на автомобілі швидкої медичної допомоги: о 13:05 на подвір'ї власного будинку отримав осколкові поранення чоловік, 1954 р. н. та потребував допомоги та о 15:00 на подвір'ї власного будинку отримав осколкові поранення чоловік, віком 65 років та потребував допомоги», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в обох випадках рятувальники на автомобілі швидкої медичної допомоги госпіталізували постраждалих до Багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування в місто Бахмут.

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи мирних жителів, знищуючи цивільну інфраструктуру.

Читайте також: Обов’язкова евакуація з Донеччини: за шість днів вивезли понад три тисячі людей

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото: ДСНС, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-