Загарбники завозять до Мелітополя масовку для проведення проросійського «форуму»

Загарбники завозять до Мелітополя масовку для проведення проросійського «форуму»

Укрінформ
У Мелітополі місцеві колаборанти під проводом "гауляйтера" Запорізької області Євгена Балицького провели проросійський "форум", для якого "масовку" завозили з інших населених пунктів.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Окупанти зрозуміли, що їхні плани на проведення псевдореферендуму на межі краху - навіть під дулами автоматів росію підтримують не більше 10% мелітопольців. Щоб хоч якось вислужитись перед кремлівським «старшим братом», колаборанти вирішили зняти чергову пропагандистську картинку для росЗМІ. Завезли до Мелітополя масовку з інших тимчасово окупованих територій Запорізької області - 700 людей, адже навіть стільки не можуть набрати серед місцевого населення - і провели «форум» у міському Палаці культури", - зазначив Федоров.

За його словами, "диригував шабашем" Балицький, який свого часу з тріском провалився на місцевих виборах, набравши менш ніж 10%.

"Спочатку він сам вигадав собі посаду, тепер сам «вершить долю» тимчасово окупованих територій, підписуючи незрозумілі «накази» про відчайдушне бажання приєднатись до рф... В будь-якому випадку його «накази» не мають юридичного значення. А всіх пацієнтів палати №6, які стали на бік рашистів, обов’язково "вилікують" спецслужби України", - заявив міський голова Мелітополя.

Читайте також: ЗСУ вночі вдарили по Мелітополю та знищили понад 100 загарбників - мер

Як повідомляв Укрінформ, за даними розвідки, російська федерація намагається приєднати до свого складу тимчасово захоплені території України і має намір провести "референдум" у Запорізькій та Херсонській областях.

В Організації Об‘єднаних Націй та Європейському Союзі заявили, що світ не визнає фейкових "референдумів" на окупованих територіях України.

Заступник голови Офісу Президента Ігор Жовква днями повідомив, що псевдореферендумів на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей не відбудеться, бо ці території не будуть під контролем рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-